Vémolová se zastala muže a své rodiny: Nevydržela jsem to!

Karlos Vémola a Lela Ceterová. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2023 15:55

Karlos Vémola se připravuje na další velký zápas, který - jak už tomu u bojových sportů bývá - doprovází silné řeči obou bojovníků. Na soupeřovo vyjádření se rozhodla ostře reagovat Terminátorova manželka Lela.

Vémolovým soupeřem bude Patrik Kincl, přičemž Slovenka na něj reagovala už na tiskové konferenci. Na instagramu později uvedla, že se nechtěla se sportovcem hádat, ale poslouchala ostré urážky na adresu manžela, což si vynutilo reakci.

"Můj muž je v mých očích hrdina, protože zvládá tlaky, které jsou na naši rodinu na denním pořádku. Nepamatuji si, že by se během kariéry, kdy měl zápasy s legendami MMA, někdy objevily přestřelky směrem k rodině," uvedla Lela na sociální síti. 

Poznamenala, že Kincl ji viděl, přesto si útoky neodpustil. "Nevydržela jsem to. Je to ostuda? Pro mě ne, ostuda je zůstat ticho, nebýt lvice. To ze mě nedělá špatného člověka, ale naopak ženu bránící svůj domov a pokoj," konstatovala.

"Nevím, proč má protistrana potřebu vytahovat naše osobní věci, nic jiného asi nemá. Reakce z okolí na moje emoce, byly i přímo z MMA sportu, jsou ve znění, že si to asi protistrana zasloužila takto napřímo," dodala Vémolová. 

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová Patrik Kincl