Eva Perkausová se hájí: Já že vyhodila lidi z Primy? Rozhodli jiní!

Eva Perkausová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2023 11:59

Dusno je kvůli personálním změnám v posledních dnech nejen na Primě, ale také na sociálních sítích, kde se pohybují televizní diváci. V úterý se na obrazovky vrátila Eva Perkausová, ještě předtím se rozhodla vysvětlit, co se v zákulisí odehrává.

Perkausová uvedla, že jí chodí mnoho dotazů ohledně okolností jejího návratu na obrazovky. Lidé se prý ptají, zdali kvůli němu došlo k vyhazovu dalších lidí. Na mysli mají Gabriely Laškovou a Soukalovou. Rozhodla se proto reagovat.

"Každému normálnímu člověku je snad jasné, že bych nikdy záměrně nevyhodila nikoho z pracovní pozice. Hlavně nejsem k takovým rozhodnutím kompetentní," poznamenala na instagramu.

Moderátorka připomněla, že se vrací po mateřské. "Se změnami, které jsme se dozvěděli, nikdo ze zasvěcených dopředu nevěděl - včetně mě. Já jsem musela uvolnit svou dosavadní pozici, na které jsem byla 4 roky a byla mi nabídnuta pozice po boku Petra (Suchoně)," vysvětlila.

Vedle něj se dosud objevovala Lašková, které byl nabídnut jiný post. "Respektujeme rozhodnutí nadřízených, což dělá valná většina z vás/nás. S Gabčou jsme vždy vycházely a vycházíme, protože víme, jak se celá situace má," svěřila se.

"To víte, že je nám to líto, ale myslím si, že odsuzování kohokoli v tomto případě není na místě," dodala Perkausová. 

Témata: Eva Perkausová TV Prima Gabriela Lašková Gabriela Soukalová