I Gabriela Lašková končí na Primě! Vyrovnávala se s tím několik dní

Gabriela Lašková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2023 10:38

Možná i veřejné vyjádření kolegyně Gabriely Soukalové popostrčilo její jmenovkyni Laškovou k finálnímu rozhodnutí ohledně budoucnosti ve zpravodajství televize Prima. Žádná nebude, vyplývá z pátečního vyjádření moderátorky.

Lašková se na úvod omluvila, že se k situaci vyjádřila až včera. "Sama jsem s ní byla vyrozuměna před pár dny a potřebovala jsem alespoň nějaký čas se se situací vyrovnat," uvedla s tím, že končí na pozici moderátorky hlavní zpravodajské relace Primy.

Rozhodnutí respektuje, potvrdila i další pracovní nabídku od televize. "Rozhodla jsem se ji však odmítnout a tedy zcela odejít," vzkázala. "Cítím, že je čas jít dál. Vykročit do neznáma a otevřít dveře novým možnostem," poznamenala.

Někdejší misska poděkovala za úžasných devět let spolupráce. "Na časy na Palmovce budu vždycky vzpomínat, byla to nejkrásnější léta. Zažila jsem věci, o kterých se mi nesnilo, poznala jsem práci, kterou jsem si zamilovala a dělala vždy vše proto, abych ji dělala nejlíp, jak jsem mohla," svěřila se.

"Stejně tak jsem dělala vždy vše proto, abych televizi dobře reprezentovala. Seznámila jsem se s tolika úžasnými lidmi, které si ponesu v srdci navždycky. Není lehké se rozloučit, po necelé dekádě to ze dne na den bolí, ale mosty nepálím. Vždy budu vděčná za vše, kam jsem se díky svému působení na Primě mohla posunout," dodala Lašková.

Témata: Gabriela Lašková TV Prima