Hana Mašlíková v "důchodcovském" věku: Jak moc se před lety mýlila?

Hana Reinders Mašlíková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2023 15:40

Ke kulatým oslavencům patřila v loňském roce i Hana Mašlíková, která měla 40. narozeniny. Nyní přiznala, jak dříve vnímala lidi v tomhle věku. Nebylo to úplně pozitivní. Co se nyní změnilo?

Mašlíková se svěřila, že před dvaceti lety považovala čtyřicátníky skoro za důchodce. "Když byli někde v baru, tak jsem si říkala, bože ti jsou trapní, proč sem ještě lezou?! Měla jsem pocit, že už mají vše za sebou, bylo mi jich vlastně líto, že už asi žijí nudný a stereotypní život a nám mladým závidí," popsala.

"Sakra, jak já jsem se, jako mladé tele, pletla," kaje se někdejší modelka, která došla k závěru, že ona sama si život s přibývajícím věkem užívá stále více. 

Také se cítí skvěle ve svém těle. "Umím mnohem víc ocenit drobnosti a radovat se z nich. Mnohonásobně si užívám hezké okamžiky a zážitky," vyjmenovala.

"Zároveň se už tolik nestresuju, jen tak se z ničeho nepo***u a mám nadhled. Lépe odhadnu pitomce a neztrácím čas s debilama. Mám pocit, že až teď se učím pořádně žít a užívat," dodala Mašlíková. 

Témata: Hana Reinders Mašlíková