Vojta Kotek s malým synem: Dojemné vyznání věnoval tatínkovi!

Vojtěch Kotek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2023 15:05

Vojta Kotek se v poslední době rozhodl opakovaně ukázat svým fanouškům syna Huberta. Naposledy dojal fanoušky srovnáním dvou fotek, kdy zreprodukoval snímek svého zesnulého otce, jak drží jeho, když mu byl pouhý rok.

"Tati... tady ti je 35 a mně necelej rok. Bejvávalo... Vzal jsi mě s sebou tehdy na Střelák, kde jsi dělal Divadelní pouť. Soudě dle mýho výrazu jsem to úplně nedocenil. Asi jsem z toho ještě neměl moc rozum. Bejvávalo," napsal herec a režisér na instagramu.

Kotek připomněl, že teď je 35 jemu. "Mám taky syna a taky mu není ani rok. Vzal jsem ho teda taky na Střelák a jak myslíš, že to dopadlo? No, podobně. Jak jinak to taky mohlo dopadnout než podobně," poznamenal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vojta Kotek (@vojtakotekoff)

Na tatínka, který byl členem cimrmanovského divadelního souboru, hodně vzpomíná. "Už asi chápu, jaks musel bejt před těma pětatřiceti lety šťastnej," svěřil se Kotek.

"A teď bys byl znova a ještě jednou tolik. Tak jsem ti chtěl jen říct, že moc děkuju a že tě mam rád a že malýmu řeknu všechno, cos řikal ty mně…jo, a z mojí ženy bys byl úplně hotovej... je to totiž celá máma," dodal. 

Témata: Vojtěch Kotek Václav Kotek