Naďa Urbánková je s covidem v nemocnici! Modlete se za ni, vyzvala dcera

Naďa Urbánková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. ledna 2023 18:41

Zpěvačka a herečka Naďa Urbánková je hospitalizována v nemocnici. Podle informací, které prozradila její dcera Jana Fabiánová, se nakazila covidem a není jí vůbec dobře.

"Jestli máte v téhle nelehké době kousek modlitby nazbyt, prosím věnujte jí dnes mojí mamince. Je v nemocnici s Covidem a není jí vůbec dobře," napsala Jana na svém facebooku.

"Prosím nevolejte jí, nemůže k telefonu. Jen na ní prosím myslete. Pokud jí budete chtít něco vzkázat, klidně piště sem pod post. Vytisknu to pro ní a nechám předat. Bohužel ani já k ní momentálně nesmím. Děkujeme vám za soucit a pochopení. Buďte zdrávi a mějte se rádi," dodala.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že covid už je minulostí, případy jako je tento ukazují, že nemoc je stále nejen zákeřná, ale i aktivní a šíří se mezi námi. Nadále platí, že nejrizikovější jsou starší a těžce nemocní lidí, bohužel Urbánková spadá do obou kategorií.

Nejen, že se nachází ve věkové skupině lidí starších 70 let, ale je i onkologický pacient, před lety totiž prodělala rakovinu. Držme jí proto palce, aby nemoc zvládla.

Témata: Naďa Urbánková