Je konec! Dara Rolins promluvila o Pavlu Nedvědovi!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. listopadu 2022 21:37

Slavný fotbalista Pavel Nedvěd skončil v Juventusu. Po dvanácti letech rezignoval na funkci viceprezidenta klubu. A jeho partnerka Dara Rolins prozradila podrobnosti!

"Jsme partneři v životě, ne v práci. Komentovat jeho pracovní rozhodnutí mi proto nepřísluší. Z pohledu jeho partnerky můžu jen konstatovat, že nešlo o překvapivé nebo nečekané rozhodnutí," řekla televizi Nova zpěvačka.

Důvody, které ho k odchodu vedly, ale chápe. "Když odstoupí šéf, jeho vojsko ho celkem přirozeně následuje. Je to projev loajality," uvedla. Její partner ukončil dvacetiletou kariéru ve slavném italském týmu, podle Dary  to ale má i své výhody.

"Jak se říká, když něco skončí, jiné začíná, aneb všechno zlé je k něčemu dobré. Nejde o žádnou tragédii, je to jen přirozený vývoj věcí," dodala. Co s nimi ale bude dál?

Prozatím podle jejích slov nic. "Pavlův domov je stále v Itálii stejně jako v Praze s námi," uvedla. Zároveň ale doplnila, že "Pavel má spoustu pracovních nabídek, takže je jen na něm, kam a jakým světovým směrem se eventuálně vydá." 

Témata: Dara Rolins Pavel Nedvěd