Svůdná Dara Rolins na sebe prozradila intimní tajemství! Tohle byste do ní neřekli!

Dara Rolins 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. června 2018 13:32

Slovenská zpěvačka Dara Rolins (45) se vzpamatovává s rozchodu s raperrem Rytmusem. Jejich vztah trval dlouhých sedm let. A zatímco Rytmus se už stačil znovu zamilovat, Dara teď jemu i celému světu ukázala, o co přichází!

Dara na svůj věk rozhodně nevypadá. A její tělo by jí mohla závidět kdejaká dvacítka! Neustále na sobě maká a tak se nebojí ukázat trochu kůže. A taky se nebojí mluvit o intimních tématech!

Btw- nosite spodne pradlo ?:) Vzdy? A vsade?? Lebo ja nie? Vzdy a vsade:). Povedala by som, ze som z kategorie “zberatel”. Tym najlepsim kuskom neodolam. Podobne jak s botami na podpatku- plna skrina exkluzivnych crieviciek, tzv. #sexyLikeHell? ale nez opustim dom, dost casto stratim trpezlivost aj odvahu?. Maju to tak aj niektore z vas?:) A to si realne uvedomujem, ze dobre spodne pradlo a vysoke podpatky dokazu hybat svetom??!!! A tak, KED uz k tomu dojde a my sa rozhodneme uzit si ten pocit zenskosti, nech to stoji za to:)? #imWorthy #giveMeTheBest #loveYourSelf #enjoybeingyou #enjoyBeinGaWOMAN #nosimpfb #nosimtocomabavi @premiumfashionbrands @wolford #simplicityinwhite

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi), Kvě 25, 2018 v 12:18 PDT

„Nosíte spodní prádlo? Pořád a všude? Protože já ho vždy a všude nenosím. Řekla bych, že jsem z kategorie sběratel. Těm nejlepším kouskům neodolám asi stejně jako botám na podpatku. Jsou sexy, ale než opustím dům, dost často ztratím trpělivost a odvahu,“ svěřila se na sociálních sítích.

Zpěvačka dobře ví, co na mužské nejvíc platí! „A to si moc dobře uvědomuji, že dobré spodní prádlo a vysoké podpatky dokážou hýbat světem. A tak, když už k tomu dojde a my se rozhodneme užít si ten pocit ženskosti, ať to stoji za to,“ dodala Dara, která v průhledném krajkovaném body a odhalila toho víc než kdykoliv jindy

Témata: Dara Rolins