Václav Upír Krejčí po autonehodě odjel do zahraničí!

Václav Upír Krejčí 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. srpna 2022 18:57

Václav Upír Krejčí je všestranně nadaným umělcem. Je znám jako bavič, herec, zpěvák nebo scénárista. A bohužel také i jako účastník velmi nepříjemné nehody. Jak se z ní vzpamatovává?

Na začátku léta měl herec nehodu nedaleko Mirošovic ve Středočeském kraji, kde jeho automobil skončil po předchozím karambolu v potoce.

Upír Krejčí vyvázl jen s lehkým zraněním. V médiích se ale ihned začalo spekulovat o příčinách nehody, přičemž se často skloňují rodinné problémy.

Sám totiž zanechal na facebookovém profilu podivný vzkaz. "Mám zlomené srdce," napsal. V tu chvíli ještě podnítil spekulace o možném pokusu o sebevraždu, které ale následně vyvrátil.

Tvrdil, že se nechtěl zabít a nejel ani opilý. Podle magazínu Sedmička to ale bylo trochu jinak. "Nadýchal 2,7 promile a tvrdil, že se chtěl zabít, protože si jeho manželka našla milence a chtěla ho vyhodit z domu," napsal server.

Tak či tak mu teď hrozí vězení, a je pochopitelné že se k celé věci přestal vyjadřovat. Možná ale událost nekomentuje i proto, že odjel do zahraničí. Podle magazínu se Václav Upír Krejčí nyní nachází na Srí Lance.

Témata: Václav Upír Krejčí