Producent František Janeček prodělal infarkt! Pomoc mu přivolala Natálka Grossová!

František Janeček a Natálie Grossová 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. června 2018 9:07 | Aktualizováno: 9. června 2018 1:17

Známý producent František Janeček má plné ruce práce, protože připravuje derniéru známého muzikálu Ples upírů. Ještě před několika týdny ale bojoval doslova o život! Asi před dvěma měsíci prodělal infarkt!

Druhá srdeční příhoda Janečka postihla stejně jako před deseti lety v Miami na Floridě. Zdravotní problémy producenta způsobilo zřejmě vysoké pracovní nasazení v kombinaci s vedry, která v Miami panovala.

Že se producent necítí dobře, si jako první všimla zpěvačka Natálka Grossová. „U Janečka byla v tu chvíli Natálka Grossová, jejíž rodina na Miami s tou Janečkovou sousedí a jíž je producent zaměstnavatelem i kmotrem, a všimla si, že mu není dobře,“  prozradil Blesku zdroj z Janečkova okolí.

Natálka zachovala duchapřítomnost a zavolala tedy své mamince Šárce a ta přivolala pomoc. Naštěstí se jednalo pouze o slabou příhodu a Janeček si v nemocnici strávil jen několik dní a prodělal jednoduchý zákrok.

Že jeho stav nebyl příliš vážný dokazuje i fakt, že mu lékaři mu dokonce umožnili krátce poté nasednout do letadla a vrátit se do České republiky. Producent chtěl totiž osobně dohlédnout na derniéru Plesu upírů a hlavně na přípravy obnovené premiéry Fantoma Opery, která se chystá na 14. září.

Podle informací Expresu měl dokonce v posledních měsících prodělat hned dva infarkty. Přesto se ale téměř okamžitě vrátil do práce. „Jsem v pořádku a plný chuti do práce," vzkazuje Janeček.

Témata: František Janeček Natálie Grossová (dcera Stanislava Grosse) Natálie Grossová