Lela Ceterová vrací úder: Ubohá sranda, vpálila to Bubílkové!

Lela Ceterová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2022 13:40

Zuzaně Bubílkové neunikla svatba zápasníka Karlose Vémoly s jeho milou a rozhodla se, že si z dvojice novomanželů vystřelí. A možná tak trochu čekala, že se někdo z nich ozve. To se také stalo...

Bubílková už si v nedávné době vystřelila z Radky Třeštíkové a Dády Patrasové, přičemž obě se následně ozvaly. Na její nejnovější scénku se rozhodla reagovat Lela Ceterová, manželka oblíbeného zápasníka.

Za parodii sice poděkovala, ale jen ze slušnosti. "Musím říct, že pro mě a mého muže nebo naše známé je toto spíš smutné, než veselé," napsala přímo pod video s tím, že jinak je za každou stranu. Tady se to ale prý nehodilo.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

"Pro nás znamenala svatba životní krok a dělat si srandu z tak vážné věci je na Váš věk opravdu úplně ubohé. Zviditelňovat se dá i jinak než na úkor druhých. Máme dvě malé děti, které se jednou možná k tomuto videu dostanou a určitě to pro nich bude smutný zážitek. A to, že jste do parodie zakomponovala dítě, je ještě víc ubohé," pokračovala.

"Vždy jsem Vás brala jako dobrou komičku, o to víc, že jste Slovenka. Velmi jste mě jako člověka zklamala, stejně tak i Vaše kolegy, kteří mi psali," dodala Ceterová.

Témata: Lela Ceterová Zuzana Bubílková Karlos Vémola