Jiří Krampol prozradil, jak to skutečně bylo se svatbou Vémoly a Ceterové!

Karlos Vémola a Lela Ceterová na první společné fotce po partnerské krizi. 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. července 2022 21:45

Moderátor Jiří Krampol dnes potvrdil spekulace, že svatba zápasníka Karlose Vémoly a Lely Ceterové byla jen show. Zopakoval, že na to aby je skutečně oddal nemá oprávnění.

Jak už dnes stars24.cz upozornil, na svatbu dorazilo kolem 300 hostů, mezi nimiž nechybí další celebrity, například Hana Mašlíková, Sagvan Tofi, Michal Kavalčík nebo Radek Filipi, partner zpěvačky Lucie Bílé. 

Překvapením pak byl herec Jiří Krampol, který dvojici v odpoledních hodinách oddal. Problém ale je, že sám Krampol nemá oprávnění oddávat, což dnes potvrdil i pro server expres.cz.

"S Karlosem jsme kamarádi, máme se rádi, tak mě jednou požádal, jestli bych je s Lelou neoddal, s čímž jsem hned souhlasil, i když sám vím, že k tomu nemám oprávnění," uvedl.

Dodal, že šlo jen o show. "To byla jen taková legrace, show. Karlos to miluje," podotkl s tím, že svatba byla přesto megalomanská a krásná. "Moc dobře si uvědomuji, že k tomu nemám příslušné papíry," doplnil.

Následně prozradil, jak to se svatbou vlastně bylo. "Jak byste chtěli dostat na oficiální obřad 200 lidí? To je nemožné. Tak se rozhodli vzít se v tichosti a pak uspořádat mejdan pro kamarády," řekl serveru Krampol.

Témata: Jiří Krampol Karlos Vémola Lela Ceterová