Krutá rána! Lucie Křížková potvrdila, že manželovi zpřísnili trest

Lucie Křížková s manželem. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. července 2022 16:20

Krutou ránu od soudů už několik týdnů kouše Lucie Křížková. Až dnes potvrdila, že manželovi o celý rok a půl prodloužili nepodmíněný trest, který si odpykává ve vězení.

Není žádným tajemstvím, že manžel Lucie Křížkové je ve vězení. V jeho kauze nyní došlo k dalšímu zvratu, o němž informovala média. Podle moderátorky ale částečně nepřesně, rozhodla se proto uvést věci na pravou míru.

Křížek se u soudu opět ocitl v dubnu, zůstal mu trest 3,5 roku nepodmíněně a k tomu peněžitý trest ve výši 600 tisíc korun a zákaz činnosti na deset let. 

"Ulevilo se nám. S dobou strávenou ve vězení už jsme byli smířeni. Udělal chybu, musí nést následky. Peněžitému trestu jsme rozuměli, i zákazu činnosti," poznamenala s tím, že státní zástupce se ale odvolal.

Odvolací soud následně v červnu zvýšil Křížkovi nepodmíněný trest na pět let, zatímco zrušil peněžitý trest a zkrátil zákaz činnosti.

"Krutá rána. Ani den navíc strávený ve vězení z Davida lepšího člověka neudělá. Naopak... Naše soudy neměří stejným metrem. Víc k tomu nemám co říct. Respektive měla bych - ale nemá cenu to řešit veřejně. Věřím na karmu," dodala zklamaná Křížková. 

Témata: Lucie Křížková