Odvážná Týnuš Třešničková si v jednodílných plavkách užívala v Řecku

Třešničková, Týnuš 4

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

18. července 2022 15:14

Už jsou to čtyři roky od nešťastného incidentu v Turecku, kde youtuberka Týnuš Třešničková přišla k mnoha popáleninám v jednom baru v Istanbulu. Od té doby se bála jakkoliv odhalovat, dokonce přestala nosit i dvoudílné plavky. Postupem času se však její sebevědomí pomalu, ale jistě vrací zpět.

Svoji poslední dovolenou strávila na řeckém ostrově Rhodos, kam odletěla hned po návštěvě filmového festivalu v Karlových Varech. Na instagramu se pochlubila fotkami z pláže, a i když má na hrudi a rukou vidět jizvy, udělala mnoho pěkných póz.

„Vydaly jsem se na nejjižnější část ostrova a stálo za to! Obrovská písečná pláž plná surfařů s blankytně modrou vodou," napsala pod fotky, kde klečí na pláži Prasonisi v bílých, jednodílných plavkách se vzorem květin. 

Od svých fanoušků sklidila obdiv a chválu: „Jsi obdivuhodná, že se dokážeš takhle svléknout a ukázat se, přes všechno, co jsi prožila a co na tobě bohužel, zanechalo i stopy. Líbí se mu tvůj přístup a opravdu tě obdivuji, že se dokážeš v tomto směru chovat jako dřív, jako by nikdy nic nebylo," napsal jeden z jejich fanoušků do komentářů.

Témata: Týnuš Třešničková