Eva Burešová a Jitka Boho se ozvaly: Pro tohle nemají pochopení!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. července 2022 16:26

Eva Burešová i Jitka Boho momentálně čekají miminko, takže mají podobnou zkušenost. Konkrétně třeba s komentáři na sociálních sítích, pro které nemají pochopení. Kvůli čemu se dámy musely ozvat?

Diskuzi spustila Jitka Boho, když se "pochlubila" radou, aby na sociální sítě dávala něco normálního, protože lidi přestává její těhotenství bavit.  "Chápu, že bříško asi každého nebaví, ale jaksi ho už neschovám a je součástí mě a všeho, co dělám," poznamenala.

Pochopení našla u Evy Burešové, která reagovala v komentářích. "Jak jinak. Ukázat bříško je špatně. Nechtít ukázat je špatně. Sdílet svůj život je špatně. Chránit si soukromí je špatně," vyjmenovala všechny možné výtky. 

Herečka a zpěvačka se podivila nad jednou věcí. "Tyto komentáře vedou hlavně ženy. Ženy k ženám. Od těch mám vždy nejvíce hejtů na vše," konstatovala.

Burešová ještě na závěr připojila slova plná podpory. "Mně se tvůj profil velmi líbí. Líbí se mi jaký máš život a jak se Ti daří. A proto mám jedinečnou možnost Tě sledovat. Až se mi něco líbit nebude, tak Tě sledovat prostě nebudu. Říkat Ti své důvody k tomu nemusím," dodala. 

Témata: Eva Burešová Jitka Boho