Minisérie Iveta se dočká pokračování? Rychtář prozradil podrobnosti!

Iveta Bartošová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. června 2022 20:38

Minisérie Iveta pojednávající o cestě zpěvačky Ivety Bartošové na vrchol by se mohla dočkat druhé řady. Ta by měla naopak zmapovat tragický konec jejího života, a na přípravě se podílí i sám vdovec Josef Rychtář.

Odvysílaná minisérie se zaměřila především na život a začátky kariéry slavné zpěvačky. Koho by zajímalo, co se stalo následně, může si buď přečíst některou z knížek, která o Bartošové vyšla, nebo si počkat na pokračování.

Na tom se totiž podle magazínu Sedmička už dávno pracuje. A podílet se na něm má i sám Rychtář. "Já jsem jednal s producentem a režisérem. Byli za mnou. (...) Dal jsem souhlas k tomu, že by to mělo samozřejmě pokračovat. Bohužel až k tomu nešťastnému dni, kdy Ivetka svůj život ukončila," řekl magazínu.

Sám prý ale s prvními třemi díly spokojený nebyl. Nelíbilo se mu totiž ztvárnění hlavních postav. "Já jsem si říkal, že jestliže televize Nova uvádí pořad Tvoje tvář má známý hlas, kde dokážou některé účinkující tak nalíčit a namaskovat, že jsou opravdu věrohodní od toho interpreta, tak jsem se na obsazení Ivety těšil," uvedl s tím, že herci, kteří ztvárnili Ivetu i Petra Sepešiho vzhledově neseděli. 

"Já vím, že se někdo těžko hledá. Ivetka byla originální a jedinečná. Dovolím si ale tvrdit, že pokud by se tomu věnovali a dali tomu čas, našel by se někdo, kdo by byl vhodnější," podotkl.

Pozastavil se také nad tím, odkud tvůrci čerpali informace a podotkl, že sám neví, do jaké míry byl odvysílaný příběh pravdivý.

Témata: Iveta Bartošová Josef Rychtář