Míša Tomešová: Po Výměně manželek zazněla slova o dalším miminku!

Míša Tomešová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2022 9:17

Další netradiční epizodu Výměny manželek s hvězdnými účastníky mohli ve středu večer sledovat diváci Novy. Jaký postoj i po této zajímavé zkušenosti zaujala Michaela Tomešová k možnosti mít další dítě?

Tomešová si díky Výměně na několik dní vyzkoušela, jaké je to být v kůži matky samoživitelky. Podle svých slov si uvědomila důležitost úplné rodiny, jakou ona sama má. I se všemi problémy...

Její manžel Roman se třeba nechal slyšet, že jeho pomoc v domácnosti se bere jako samozřejmost. I ona si k tomu řekla své. "Když jsem pracovala celý den a on byl doma, tak jsem očekávala, že když přijedu domů, tak bude hotové vše, co já doma dělám," přiznala.

Dvojnásobná maminka po netradiční zkušenosti promluvila i o dalším dítěti. "Momentálně si nedokážu představit, že bych se pustila do dalšího miminka," svěřila se herečka, ale dodala, že život občas nadělí lidem nějaké to překvapení. 

Její jmenovkyně a druhá účastnice Výměny byla první matkou samoživitelkou v pořadu. Podle jejích slov šlo o velkou zkušenost, ačkoliv byla zprvu v šoku, že se ocitla ve slavné rodině. Nakonec si ale uvědomila, že i herci jsou normální lidé se srdcem na správném místě. 

Témata: Míša Tomešová Výměna manželek