Lucie Bílá oslavila narozeniny se současným i bývalým partnerem!

Lucie Bílá a Radek Filipi. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. dubna 2022 12:44

Zpěvačka Lucie Bílá oslavila své 56. narozeniny ve velkém stylu. Nadělila si k nim totiž premiéru nového muzikálu.

Lucie Bílá oslavila narozeniny jak se na ni sluší a patří. V plném divadelním sále, a rovnou při premiéře muzikálu Láska je láska. Mezi gratulanty pak nechyběl například její syn Filip Kratochvíl, ale ani někteří její (ex)partneři, například Petr Makovička nebo Radek Filipi. Na oslavu dorazila i její textařka Gabriela Osvadlová, Bára Munzarová, Janis Sidovský, Martin Písařík a další známé tváře. 

Lucie Bílá je známá jako držitelka 20 Českých slavíků, má za sebou úspěšnou sólovou kariéru, z razantních začátků v rockových kapelách časem přešla do muzikálů a několikrát se objevila i před kamerou. Též producentka a spolumajitelka Divadla Lucie Bílé dnes provozuje i divadlo a hospodu v rodných Otvovicích, hostuje v karlínském divadle a vydala i knihy. 

Do širšího diváckého hledáčku ji dostalo angažmá v muzikálu Bídníci a osudové setkání s hudebníkem Ondřejem Soukupem a textařkou Gabrielou Osvaldovou, kteří jí začali psát písně. Společně vytvořili veleúspěšné album Missariel, jež obsahuje i hit Láska je láska. Muzikálů má Bílá na kontě řadu - Misérables, Zahrada rajských potěšení, Dracula, Krysař, Johanka z Arku, Excalibur, Láska je láska, Elixír života, Němcová, Aida, The Addams Family, Carmen či Sestra v akci.

Témata: Lucie Bílá