Gábor Boráros není první. Kdo ještě opustil Survivor 2022?

Gábor Boráros

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. února 2022 20:26

Reality show Survivor se od začátku vysílání potýká s řadou problémů. Diváci kritizují nejen mizerný zvuk, střih, kameru i neúměrně dlouhou stopáž, ale ze soutěže postupně odcházejí i účastníci. Poslední, ale rozhodně ne první, je Gábor Boráros.

Jak už stars24.cz informoval, v Survivoru se nekončí jen v rámci soupeření, ale i z jiných důvodů. Dalšího soutěžícího vyřadily zdravotní potíže. 

Gábor Boráros podle informací televize Nova odstupuje ze show kvůli problémům s kolenem, které ho trápily už v rámci jeho MMA kariéry. Nebyl ale první, kdo v soutěži na vlastní žádost skončil.

V začátcích už soutěž opustil zpěvák Vojta Drahokoupil, kterému se vrátily psychické potíže. I on se proto rozhodl z reality show odstoupit.

Několik soutěžících také paralyzoval covid, resp. karanténa. V tomto případě stojí za zmínku, že pokud by se "nejdrsnější soutěž světa", jak se Survivor ústy moderátora často prezentuje, držel původních pravidel, všichni tito účastníci by ze hry byli vyřazeni.

Původní pravidla totiž neumožnily ostrov opustit a opět se na něj vrátit. Kdo jej jednou z jakéhokoliv důvodu opustil, nadobro v reality show skončil. Řecká odnož, kterou vysílá i televize Nova, má pravidla daleko benevolentnější, ačkoliv tím heslo svého původního originálu nenaplňuje ani zdaleka.

Témata: Survivor Gábor Boráros