Vémola ukončil vztah s Ceterovou: Slova o nevěře, zápasník přiznal facky!

Karlos Vémola a Lela Ceterová. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2022 12:12

Nečekaný zvrat jen pár týdnů po narození druhého potomka! Rozrušený Karlos Vémola oznámil v uplynulých hodinách definitivní konec vztahu s Lelou Ceterovou. Důvodem má být nevěra.

"Já nikdy neperu špinavé prádlo na sociálních sítích, ale dneska nemůžu jinak," spustil Vémola s tím, že reaguje na spekulace o nevěře. A jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu...

Zápasník podle svých slov přišel na to, že Ceterová má poměr s jiným frajerem. "Je to nechutné samo o sobě, navíc šest týdnů po porodu. Horší je, že to byl můj dobrý kamarád," prozradil na videu, které zveřejnil na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

"Dovedete si představit, že když chytnete ženu se svým velice dobrým kamarádem, tak facky začnou lítat," pokračoval zápasník s tím, že obě dostal údajný milenec jeho partnerky, které se prý ani nedotkl.

"Asi bych se mu za to měl omluvit, měl jsem to řešit s chladnou hlavou. Chová se jako prase nejenom vůči mně, ale i vůči svojí ženě, která nedávno porodila," konstatoval.

Vémolovi podle jeho vyjádření začalo být podezřelé, odkud partnerka bere diamantové prsteny a náhrdelníky. Odpověď, že díky výdělkům z instagramu, mu nestačila. "Tak jsem to samozřejmě vyšetřoval a zjistil jsem, že to má od mého kamaráda," uvedl.

Podle Vémoly jde tentokrát už opravdu o oficiální konec vztahu. "Já Lelu nesmírně miluju, svoje děti miluju. Budu se jí snažit nesmírně pomoci, ať je bude chtít vzít kamkoliv," dodal Vémola. 

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová