Lucie Vondráčková a Petr Vojnar: Konec jedné "lásky"?!

Petr Vojnar a Lucie Vondráčková. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2022 11:22

Skoro se v souvislosti s nimi ani nehodí užívat slovo "láska", protože city nedávali moc najevo. Nyní se navíc spekuluje, že vztah Lucie Vondráčkové a Petra Vojnara je u konce. Jako by těch rozchodů nebylo poslední dobou dost...

Poslední týdny roku 2021 byly plné rozchodů: Monika Bagárová a Makhmud Muradov, Ondřej Gregor Brzobohatý a jeho žena Taťána. Možná ale došlo i k jednomu dalšímu, o kterém se zatím veřejně nemluví. Náznaky tu ale jsou.

Lucie Vondráčková se po rozchodu a následném rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem do lásky zrovna nehrnula, skoro to už vypadalo, že zůstane navěky sama. Vloni ale všechny překvapila, když se po jejím boku začal objevovat Petr Vojnar.

Jenže už před Vánoci to začalo vypadat, že to mezi nimi nejspíš skřípe. Ani jeden z nich totiž podle vyjádření nefiguroval ve svátečních plánech toho druhého. Moderátor navíc následně odcestoval do USA po vlastní ose.

Třeba server expres.cz už v jednom ze článků konstatoval, že by zpěvačka asi neměla být označována jako jeho partnerka. Deník Blesk sice Vondráčkové také do hlavy nevidí, ale opět zmínil teorii, že mohla chtít vztahem pouze upoutat pozornost na svou osobu. 

Tak uvidíme, zdali se třeba brzy nedozvíme, jak to mezi nimi aktuálně je... 

Témata: Lucie Vondráčková Petr Vojnar