Kamila Nývltová v konfliktu s fanoušky: Nikdy, opravdu nikdy už to nedělejte!

Kamila Nývltová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. ledna 2022 13:39

Hned na začátku nového kalendářního roku se Kamila Nývltová dostala na sociální síti do křížku se svými fanoušky. O co je žádá, aby už nikdy nedělali?

Kamila Nývltová se o víkendu pochlubila postavou na instagramu, kde chtěla lidi namotivovat v otázce plnění nejrůznějších výzev. "A rozjela se debata úplně o něčem jiném, co jsem ale vůbec rozebírat nechtěla!" konstatovala. Evidentně se začal řešit její vzhled.

"Člověk ne vždy ve všech očích vypadá skvěle, perfektně, dokonale. To já ani nechci. Mám teď 6 kilo dole, ale to jen stresem a prací, přesto pro někoho vypadám tlustě, tak to prostě je," pokračovala někdejší účastnice X Factoru.

Zpěvačka se proto některým fanouškům rozhodla promluvit do duše, protože každý by nemusel brát nejrůznější výtky tohoto druhu s tak chladnou hlavou.

"Nikdy nepište komukoliv, že je hnusnej, tlustej... nikdy, opravdu nikdy! Mě se to nedotklo, i když mi to plno z vás napsalo, ale někoho by mohlo! Plno lidí je nemocných, zoufalých a i obezných, ale nikdy nevíte proč a z jakého důvodu! Tak o tom prosím přemýšlejte, než taková slova budete vypouštět z úst," vzkázala Nývltová. 

Témata: Kamila Nývltová