Vémolova Lela promluvila: PRVNÍ SLOVA o druhém těhotenství!

Lela Ceterová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2021 10:44

Baby boom v tuzemském šoubyznyse bude pokračovat. Jak jsme vás informovali, tajemství o těhotenství své partnerky neudržel zápasní Karlos Vémola. Když už to všichni vědí, rozhodla se promluvit i jeho snoubenka.

Lela Ceterová si řekla, že nemůže k celé záležitosti mlčet. "Když můj muž včera v jeho show prozradil, že se nám rodinka rozroste, chtěla bych i já takto veřejně a hlavně s radostí oznámit, že Lilinka bude mít vytouženého sourozence," uvedla na sociální síti.

Blondýnka se už těší, až budou doma ve čtyřech. "Nic není víc než to, když je celá rodina šťastná a hlavně zdravá. Mít děti je velkým darem a ten pocit, kdy sledujete, jak rostou a učí se novým věcem, je k nezaplacení," konstatovala. 

"Být hrdou mámou pro mě neznamená jen to, že děti budou spokojené a úspěšné, ale i to, že se z nich stanou dobří lidé s velkým srdcem, kteří mohou být vzorem pro ostatní," podotkla na instagramu. 

Ceterová však poznamenala, že život nemusí být lehký. "Ale já s mým mužem tu pro ně budeme vždy a budeme jejich největší oporou," dodala.

Témata: Lela Ceterová Karlos Vémola