Rytmus promluvil o rozchodu! Jak to je s novými partnery?

Rytmus (Patrik Vrbovský) 5

Autor: Jan Novák, stars24.cz

4. dubna 2018 4:48 | Aktualizováno: 4. dubna 2018 13:23

Už druhý týden se v médiích a na sociálních sítích řeší rozchod roku,a to mezi Darou Rolins a Patrikem Vrbovksým, uměleckým jménem Rytmus. Tento otřes showbyznysu byl vysvětlen tak, že příčinou bylo vyprchání vztahu. Věříte tomu?

Ihned po rozchodu se však nabízela spekulace, zda za koncem vztahu není někdo jiný. K tomu se teď poprvé vyjádřil i slovenský rapper.

Sedm let tvořili pár slovenští interpreti Dara Rolins a Rytmus. Proč nastal konec? Postavili krásnou vilu, plánovali děti. Vše skončilo minulý týden. Dara Rolins o rozchodu informovala na instagramu, její bývalý přítel se dosud k rozchodu nevyjadřoval.

Spekulací se převrací na vlnách slovenského inetrnetu a médií tolik, že se rapper rozhodl do situace zasáhnout. Jedna ze spekulací mluví o tom, že Dara měla Rytmuse vyměnit za mladšího svalovce. Rapper měl zase trávit večery s jinými dívkami. Kde je pravda?

„Ten status, který vyšel, mezi mnou a Darou, byl jednoduše a krásně napsaný, jak to je. Takže se nesnažte nám za každou cenu připisovat nové partnery, protože to nebyla příčina rozchodu,“ oznámil Rytmus ve videu, které nahrál na sociální síť.

Vztah mezi ním a Darou Rolins se podle něj unavil, jak napsala i zpěvačka, není to ale žádná tragédie. „Lidé se scházejí a rozcházejí dennodenně, to je prostě život. Berte si příklad z toho, že jsme se rozešli v míru a že svou bývalou přítelkyni budu navždy nosit ve svém srdci,“ dodal Patrik Vrbovský.

I Dara ve statusu na sociální síti minulý týden uvedla, že nikdo třetí za rozchodem nestál. A co si myslíte vy?

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins