Rytmusovo přiznání! Byl i tohle důvod rozchodu pro Daru Rolins?

Rytmus (Patrik Vrbovský) 6

Autor: Jan Novák, stars24.cz

31. března 2018 22:15

Dara Rolins (45) a rapper Rytmus (41) tento týden rozesmutnili mnoho svých fanoušků. Už vzhledem k tomu, že spolu plánovali i dítě. Z toho ale nyní sešlo a každý si láme hlavu, co bylo příčinou tohoto mega rozchodu roku 2018? Našel se možná další důvod, proč se tahle hudební dvojka rozešla.

Rozchod v míru, tak událost tohoto týdne prezentuje Dara i Rytmus. Sice vznikly hned spekulace o tom, že má Dara někoho jiného, ale ona od začátku popřela, že by ona či Rytmus ukončili jejich vztah z důvodu nového partnera. Podle informací Blesku může být za rozpadem vztahu nedostatek sexu. 

Všímaví fanoušci této slovenské hudební dvojice žijící v Česku jistě neuniklo, že zvláště poslední měsíce spolu Rytmus s Darou příliš času netrávili. Dara odcestovala v lednu s dcerou Laurou (10) na Bali a Rytmus za nimi přijel pravděpodobně hlavně kvůli svatbě jejich přátel. Jinak se každý věnoval své kariéře, Rytmus boxu. No, a jak to tak bývá, na sex jsou zapotřebí vždy minimálně dva. A u nich údajně chyběla jak energie, tak čas. 

Navíc podle Blesku Rytmus před třemi lety v jednom rozhovoru přiznal, že je závislý na pornu. „Někdy se dívám hodně na porno. To je moje neřest. Ale nestydím se za to,“ řekl slovenský rapper. Že by mu už tehdy nestačil nebo nevyhovoval sexuální život s jeho tehdejší přítelkyní Darou?

Je to ten pravý důvod? S jistotou to vědí jen Dara a Rytmus. Ale, problémy v posteli jsou poměrně častým důvodem, na kterém vyhoří leckterý zdánlivě stabilní a perspektivní vztah.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)