Špatné zprávy pro fanoušky! Co chystají slavní Mirai?

Mirai (skupina)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. března 2021 18:37

Skupina Mirai, jejíž aktuální singl I přes to všechno je jednou z nejhranějších písní v českých rádiích, přesunula jarní termíny svého turné na podzim 2021. Důvodem je nepříznivý vývoj pandemické situace.

apela s hity jako Když nemůžeš tak přidej, Anděl nebo Chci tančit doufá, že už je to naposled. ČTK o tom za vydavatelství Universal Music dnes informovala Štěpánka Batiková.

"Mrzí nás stejně jako všechny, že musíme fanouškům už poněkolikáté měnit termín koncertů. Něco nám říká, že už je to ale poslední přesun a opravdu... Nikdy jsme nebyli hladovější a natěšenější než teď. Věřím, že až se uvidíme, bude to neskutečně emotivní," uvedl za kapelu zpěvák Mirai Navrátil.

První koncert by Mirai měli odehrát 1. a 2. září ve Zlíně. Po koncertech v Pardubicích, Jablonci nad Nisou, Karlových Varech a Plzni série koncertů skončí 8. a 9. října v Krnově.

Hlavní tváří formace, která vznikla v roce 2014, je zpěvák a kytarista s japonskými kořeny Mirai Navrátil. V kapele dále hrají bubeník Šimon Bílý, baskytarista Michal Stulík a kytarista Tomáš Javůrek. Po několika singlech vydala skupina debutové album Konnichiwa. Díky tomuto albu se Mirai stali objevem roku na udílení Cen Anděl za rok 2017. Celkem byli v tomto ročníku nominováni na tři ceny - v kategoriích Album a Skladba roku (Když nemůžeš, tak přidej) na vítězství nedosáhli. Druhé album s názvem Arigatō Mirai vydali před dvěma lety.

Témata: Mirai (skupina)