Dalibor Janda: PRVNÍ SLOVA o operaci srdce! Začalo to doma u…

Dalibor Janda 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2021 9:57

Dalibor Janda počátkem roku postihly vážné zdravotní potíže, několikanásobný Zlatý slavík skončil v nemocnici, za které byl už před nějakým časem propuštěn. Až nyní ale zavzpomínal na osudové chvíle, kdy mu šlo o život.

Dalibor Janda přiznal, že již dříve měl nějaké problémy, kupříkladu s plotýnkami. Lednová srdeční příhoda ale přišla zničehonic. „Seděl jsem zrovna u oběda a jen co jsem dojedl, pocítil jsem strašnou bolest pod krkem. Dcera na mě koukala vyděšeně, protože mě takového neznala,“ popsal pořadu ShowTime.

Nejbližší zavolali záchranku. Oblíbený zpěvák chtěl podle svých slov dojít do sanitky sám. „Ale doktoři mi to zakázali. Hodili mě na sedačku a odnesli,“ přiznal s tím, že si vzpomíná, jak holky stály ve dveřích.

Po příjezdu do nemocnice putoval Janda hned na operační sál, na zákrok jej ani neuspávali. „Dělali ji takříkajíc zaživa a na chvilku jsem ztratil vědomí,“ vysvětlil.

Dokonce si vzpomíná, jak mu během operace ukázali na obrazovce srdíčko. „Řekl jsem tehdy panu primářovi, že je sice hezký, že mi to ukazuje, ale já nemám brýle a houby vidím,“ dodal Janda.

Témata: Dalibor Janda