Třešničková vrací úder svému ex: Ublížil a vyhrožoval, já mu nevěřila! Píše lži a špiní mě!

Týnuš Třešničková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2021 9:35

Těžce zkoušená Týnuš Třešničková se v těchto dnech rozešla s přítelem Ladislavem, který to ale nenechal být jen tak. Zlost si vylil v instagramovém příspěvku, který influencerka nemohla nechat bez reakce.

Ladislav si nebral servítky, když expartnerku označil za „strašně zlého člověka“. Také prohlásil, že jej během vztahu podvedla. Třešničková se nejprve krátce vyjádřila písemně. Když však viděla, co se kolem rozchodu strhlo, natočila další své vyjádření na video.

Prý jí bylo líto, kolik věcí se píše, proto se rozhodla uvést některé věci na pravou míru. „Já jsem člověk, který si jen málo lidí pouští blízko k tělu, ale Láďa byl jeden z těch lidí, kterým jsem důvěřovala. O to víc mě mrzí a jsem překvapená z toho, že mi mohl takhle ublížit, vůbec jsem to od něj nečekala,“ svěřila se do kamery.

„Věc se má tak, že nám to neklapalo, já jsem se rozhodla ukončit ten vztah. Jednala jsem s ním slušně, ale bohužel z druhé strany se mi slušného chování nedostalo, dostalo se mi jenom vyhrožování,“ pokračovala influencerka.

Třešničková uvedla, že výhrůžkám nepřikládala velkou váhu. „Nevěřila jsem, že dospělý člověk by si mohl vyřizovat účty takhle veřejně, psát lži a špinit někoho jenom kvůli tomu, že se s ním rozchází. Věřím, že dva dospělí lidé si to můžou vyříkat sami mezi sebou, ale tohle bohužel nebyl ten případ,“ konstatovala.

„Jsem zklamaná, jak to dopadlo, ale chtěla jsem jenom říct, že prostě už spolu nejsme. A nechci tady ani nikoho o ničem přesvědčovat, ani nikoho špinit, protože to není můj styl,“ dodala Třešničková.

Témata: Týnuš Třešničková