Nečekaný rozchod! Dara Rolins a Rytmus šli od sebe! Jde o reklamní tah?

Dara Rolins na Bali 7

Autor: Jan Novák, stars24.cz

28. března 2018 22:29 | Aktualizováno: 29. března 2018 3:47

Po dlouhých sedmi letech společného života si dal nečekaně sbohem jeden z nejsledovanějších hvězdných párů - zpěvačka Dara Rolins (45) a raper Patrik Rytmus (41) Vrbovský. Dvojice to oznámila fanouškům prostřednictvím sociálních sítí, zároveň připojila i vzkaz. Mezi novináři se nyní spekuluje o možnosti reklamní propagace, kterou jim rozchod zajišťuje. Rozchod by tedy mohl být jen účelový.

„V životě jsou situace, kterým se člověk musí postavit čelem. Pokud na něm máte razítko jako my dva, čelíte hromadě lidí naráz. Často i v momentech, které chce člověk řešit za zavřenými dveřmi, ne veřejně, před celým světem. Nás život je ale veřejný, a tak to je i s naším vztahem. Ještě dřív než o tom začnou psát novináři, chceme, abyste to slyšeli od nás,“ napsala zpěvačka na Instagramu.

A následně své fanoušky šokovala následujícím sdělením: „Rozcházíme se. Bohužel, je to tak. A jsme si vědomi, že to nemrzí jen nás,“ uvedla s tím, že za rozpad vztahu nesou odpovědnost oba partneři. „Neuvidíte nás plakat, ani na sebe házet špínu. Žádná není, rozcházíme se v míru.“

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi), Bře 28, 2018 v 10:24 PDT

Zatímco Rytmus trávil čas v Americe, kde poctivě trénoval box, Dara se věnovala svým pracovním aktivitám. Přesto, že se v poslední době dvojice spolu na veřejnosti příliš neobjevovala, zpráva o rozchodu fanoušky šokovala. S novinkou přišel sám známý rapper, na Instagramu ji ale potvrdila i Dara Rolins.

Nezapomněl ale fanouškům poslat na rozloučenou vzkaz. "Děkujeme vám všem, kteří jste nám fandili, to kvůli vám jsme cítili potřebu zveřejnit naše osobní prohlášení tady, na našich sítích," napsal Rytmus a fanoušky zároveň poprosil, aby nikomu z páru nestranili. "Je to naše svobodné a dobrovolné rozhodnutí," vysvětlil.

Otázka je, zda zpěvačce její slova věříte. Už jednou s Rytmusem rozchod naznačovali, ovšem ve skutečnosti bylo všechno jen na oko kvůli reklamě. Ještě nedávno se tvářili, že je u nich všechno v pořádku.

Novinář David Zápal v tom má jasno. Podle něj jde celou dobu o reklamní tah. „Novináři s nimi celý jejich reklamní vztah měli miliardy dohod, dělali jim různé službičky za jednu exkluzivní fotku z dovolené a podporovali jejich píárka. Dvojice mezitím pořád přitom veřejně dávala najevo, jak je otrávená, že furt ten blbý bulvár obtěžuje. Prostě tradiční pokrytecké kydy, znáte to,“ uvedl Extra.cz.

Jednou už rozchod oznámili, ale podle Zápala šlo jen o zviditelnění a možná je tomu tak i v tomto případě. Není totiž obvyklé, aby slavné osobnosti psali oznámení o rozchodu veřejně na sociální sítě. „Pak ale přišla z jejich strany těžká hloupost. Potřebovali zpropagovat výrobce žvýkaček, což se píáruje stejně dobře jako lék na opruzeniny devadesátiletých ležáků, takže si vymysleli totálně primitivní báchorku o rozchodu, aby přitáhli pozornost. Hloupě se snažili to novinářům cpát, aby pak za pár dnů z bulváru dělali pitomce,“ sdělil. Uvidíme tedy, zda si i tentokrát nedělají z novinářů srandu.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský) rozchod