Gross přišel o velké peníze? Rozplétá se záhadné tajemství muzikálu Robinson!

Stanislav Gross 5

Autor: Hrušková, stars24.cz

28. března 2018 13:23

Kam její pohled padne, tam má dluhy. Producentka Ema Krahulíková dokonce využila i smrti Sanislava Grosse, který ji údajně půjčil velký obnos peněz, ten ovšem splácela jen když žil.

Ema Krahulíková už opravdu dluží kam se podívá. Nejen, že zrušila představení muzikálu Robinson kvůli finančnímu krachu, jen pár dní před premiérou, ale dluží také i za muzikál Ferda. Pokud by si někdo myslel, že tím to končí, tak se mýlil. Ema má totiž závazky ještě k rodině bývalého ministra Stanislava Grosse. 

Ten měl podle informací, producentce půjčit dva miliony korun. „Naposledy Ema zaplatila část krátce před jeho smrtí. Ale když Standa odešel, přestala se k Šárce hlásit i splátky platit! Přitom rodině dluží ještě zhruba půl milionu korun,“ uvedl tajný zdroj deníku Blesk. Vdova po Grossovi je z jejího chování zklamaná, ale zatím peníze nezačala vymáhat, prý na to teď není nejvhodnější doba.

Krahulíková naštvala hodně lidí svým počínáním. Ukončením muzikálu Robinson všechny zklamala, nikomu totiž neřekla, že jsou problémy a všichni účinkující cvičili představení zbytečně a nedostanou ani peníze za čas, který strávili v divadle.

Horší ovšem je, že si mnoho lidí zakoupilo lístky na představení v předprodeji a ti své vstupné také neuvidí. Vypadá to, že Ema již nic dalšího produkovat nebude, protože s takovým chováním s ní nikdo nebude chtít spolupracovat.

Témata: Stanislav Gross Šárka Grossová (vdova po Stanislavu Grossovi) Ema Krahulíková