Lucie Bílá vyrazila do Paříže! S kým trávila čas v romantickém městě?

Lucie Bílá 15

Autor: Hrušková, stars24.cz

28. března 2018 10:38

Lucie Bílá je bezpochyby nejoblíbenější zpěvačkou České republiky. Dokazuje to i její sbírka slavíku, ve kterém vyhrává již roky první cenu. Zpěvačka má jediného syna Filipa, který nyní žije v Paříži. Lucie se tedy vydala za svým nejbližším, protože se jí už stýskalo, do města módy.

Je to prý nejromantičtější město na světě a nyní se tam vydala i naše zlatá slavice Lucie Bílá. Její syn tam nyní bydlí a zpěvačka za ním jezdí, jak jen může. „Jak je pro mne důležité míti Filipa. Dojedu si za ním kamkoli,“ napsala na své sociální síti.

Filip si je se svojí maminkou velmi blízký a již v minulosti ji doprovázel na všechny společenské akce. Tohle odloučení jistě nebylo lehké, ale plní si své sny a Bílá ho v nich podporuje a je mu oporou. „Ještěže to zlato nebydlí tak daleko,“ uvedla.

Lucie se již v minulosti zmínila o tom, že se bojí zahraniční kariéry svého syna. Ne proto, že by ho nepodporovala, ale jen máma ví, jak se cítí druhá, když jí odchází dítě do světa. Nyní ta doba nastala a zpěvačka je ráda, že to není někde daleko a mohou se často navštěvovat.

Témata: Lucie Bílá