Další oblíbená herečka je v tom! Aneta Krejčíková, hvězda seriálu Ulice čeká miminko

Aneta Krejčíková 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

27. března 2018 13:36

Herečka seriálu ulice Aneta Krejčíková bude maminka. Miminko čeká se svým dlouholetým partnerem Ondřejem, který spolu s ní prožívá krásné chvíle radosti. Aneta tajila své těhotenství až do čtvrtého měsíce. Přidává se tedy k dalším mnoha slavným ženám, které oznámily těhotenství až později. Vypadá to tedy, že s příchodem teplých měsíců bude v českém showbyznysu o několik malých přírůstků víc.

„Je to tak, jsem těhotná a šťastná. Moc se na naše děťátko těšíme, oba jsme si je přáli a já jsem zvědavá, jak moc nám ten človíček změní život,“uvedla herečka. Připojí se tak k dalším umělkyním, které nedávno oznámily své těhotenství. Jedná se například o herečku Kristýnu Leichtovou nebo její kolegyni ze seriálu Comeback Marii Doležalovou.

Tato mladá herečka vždy toužila po herecké kariéře, avšak nevěřila tomu, že by se jí to mohlo podařit. Anetu objevila bývalá dětská hvězda Monika Kvasničková a díky ní se přihlásila do herecké agentury. Její první role byla právě v již zmíněném seriálu Ulice, kde hraje i nyní.

Aneta se na základě přijetí do agentury přihlásila i na Pražskou konzervatoř, kde ji okamžitě přijali. Na svém kontě má již několik desítek filmů, jako například Zastřený hlas nebo Boží pole. Zahrála si také v novém filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

Témata: Aneta Krejčíková