Neutuchající nenávist k Prachařové! Simona Krainová opět udeřila!

Simona Krainová 18

Autor: Hrušková, stars24.cz

23. března 2018 13:09

Odvaha modelky Agáty Prachařové, kdy předváděla půl roku po porodu plavky, si vybírá svoji daň. Nenávist putuje nejen od nepřejících lidí, ale také od modelky Simony Krainové, které je známá tím, že vždy všechno řekne tak, jak si myslí. Co své kolegyni vyčítá?

Simona Krainová je proslulá tím, že řekne vždy vše, tak jak cítí a nebere si servítky. Nebylo tomu jinak ani v případě návratu Agáty Hanychové na přehlídková mola. „Mně nepřísluší to soudit, nechci do toho rýpat, ale každý má oči. Nechala bych to těm urostlým a hubeným dívkám,“ sdělila.

Ona prý podobných nabídek dostává mnoho, ale ve svém věku by se již neodvážila v plavkách předvádět. „Ať si to každý posoudí sám. Sice proplouvám pětačtyřicet let, na přehlídku v plavkách bych si netroufla. Člověk by měl mít v určitém věku soudnost,“ uvedla deníku Blesk Simona Krainová.

Nenávist mezi těmito modelkami trvá již léta. O první impuls pro nenávist se postaral Jiří Hudler, který nejdříve chodil s Hanychovou a poté i s Krainovou. „Jestli na Krainovou žárlím proto, že chodí s Hudlerem? Ne, jen je mi jí líto, protože spolu vypadají jako máma se synem!“ sdělila tehdy médiím Agáta.

Ani Krainová se nedržela zkrátka a na jednom večírku nechala Agátu dokonce vyvést ven. Přes média si posílaly různé nenávistné vzkazy a vypadá to, že tomu nebude jinak ani teď, když už to vypadalo, že se obě přes konflikty přenesly. Zajímá nás tedy, co na to řekne Prachařová.

Témata: Simona Krainová Agáta Hanychová