Prachařová je samá modřina! Co se děje u ní doma?

Agáta Prachařová 14

Autor: Hrušková, stars24.cz

20. března 2018 16:44

Agáta se půl roku po porodu objevila na módní přehlídce. Za svoji postavu se rozhodně nemusí stydět ani po dvou dětech. Předváděla plavky, a při té příležitosti ukázala kromě krásné figury také tělo poseté modřinami.

Agáta má prý problémy se srážlivostí krve. Stačí se jen projít se po domě a už má modřiny na celém těle. „Máme to všichni v rodině. Udělají se mi, jen když projdu kolem zdi,“ uvedla deníku Blesk. Příčinou je podle všeho nedávné odstranění znamínek. Po zákroku se jí udělaly podlitiny a nemohla s tím nic dělat. Agáta také uvedla, že by si mohla dát make up a maskovat nedostatky, je prý ale máma od dvou dětí a chce být přirozená.

Kromě svých svou potomků měla také nedávno kvůli hospitalizaci své maminky Veroniky Žilkové doma i svojí mladší sestru Kordulu. O zábavu tedy opravdu nemá nouzi. V nabitém programu, ale také hodně cvičí, proto se mohla ukázat v plavkách již půl roku od porodu.

„Cvičím hodně a mám skvělou trenérku, která vyhrála třetí místo na olympiádě v hodu diskem. Je hodně tvrdá a nedá na nějaké výmluvy, jako že mi není dobře. Jak byla profesionální sportovkyně, tak mi jen řekne: Nekňourej, nežer a cvič!," uvedla pro Super.cz. Stále ovšem není se svojí váhou spokojená, chtěla by ještě zhubnou tři kila.

Témata: Agáta Hanychová