Karlos Vémola má s Lelou velké plány: Prozradil termín svatby!

Karlos Vémola a Lela Ceterová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2021 20:09

Ostře sledovaný je turbulentní vztah zápasníka a jeho slovenské partnerky. Momentálně Karlos Vémola a Lela Ceterová plánují svatbu, dokonce už mají termín. Kdy by měli sňatek uzavřít?

Během letních prázdnin se vztah zápasníka Karlose Vémoly s maminkou jeho dcery Lelou Ceterovou rozpadl kvůli údajně nevěře, a to jen pár měsíců poté, co přišla na svět jejich dcera. Nakonec ale všechno míří ke šťastnému konci.

Na konci uplynulého roku to dali znovu dohromady a dokonce se zasnoubili, o čemž vás stars24.cz pochopitelně informoval. Nyní zazněla první slova o přípravách na svatbu.

„Datum máme jasný. Vždycky, když v životě něco dělám, musí to mít nějaký smysl a význam. Takže jsme měli první rande 28. července, tak to musí být stejný den,“ řekl zápasník serveru super.cz.

Má to také svůj praktický důvod, oboje se bude slavit najednou. S přípravami to ale zatím nijak nepřehání. „Teď spolu budeme pět let, tak to snad vyjde. A když ne, tak to bude muset holka vydržet a bude to příští rok,“ dodal Vémola.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová