Věra Martinová: Koronavirus ji připravil o maminku, tatínka a další tři blízké!

Věra Martinová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. ledna 2021 19:01

Věře Martinové koronavirus vstoupil do života opravdu zásadně, a vůbec nejde o zrušené koncerty. Známá muzikantka přišla hned o několik blízkých, kteří se nakazili. K lidem se proto rozhodla rázně promluvit.

Věra Martinová začala svůj facebookový příspěvek slovy, že nechápe mnohá vládní opatření, což by lidé měli politikům spočítat u voleb. První odstavec ale zakončila jasným apelem. „Noste roušky a buďte tím zodpovědní především ke svým blízkým. Vím, o čem mluvím,“ napsala.

Se sestrou totiž kvůli covidu přišly o značnou část rodiny. „Bratrance, tetu, sestřenici… Ale hlavně maminku i tatínka. Věřte, že je to strašná nálož,“ posteskla si populární hudebnice.

„Maminku i tatínka jsme naposledy viděly na covidové jednotce v nemocnici v Náchodě. Nutno poděkovat lékařům i setřičkám, s jakou péčí a empatií se věnují pacientům a vlastně i jejich zoufalým blízkým. A to navzdory tomu, jak jsou vyčerpaní,“ konstatovala zpěvačka.

„Kdybyste to přátelé viděli, nikdy už nebudete tvrdit, že je covid rýmička! Je to strašná nemoc a lékaři i sestřičky v Náchodě mě prosili, ať se o tyto dojmy dělím, kde se dá. Považuji to tedy i za svou povinnost a způsob, jak jim alespoň něčím pomoci,“ dodala Martinová.

Témata: Věra Martinová Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)