Pilarová měla nostalgickou náladu! Zavzpomínala na staré časy s Karlem Svobosou

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

18. března 2018 18:41

Na benefičním koncertě pro nadaci Kapka naděje zazpívala i Eva Pilarová. Zpěvačka na tom není zdravotně nejlíp a i na pódium jí museli pomoct do schodů. Takovou událost si však nenechala ujít. Během akce vzpomínala i na skladatele Karla Svobodu.

Společenskou událost, na níž Eva vystoupila, pořádala Vendula Pizingerová. Zpěvačka zazpívala píseň Karla Svobody „Hrom aby do tě, lásko má“. S Karlem Svobodou byla Pilarová kdysi velmi blízká přítelkyně.

Když se kdysi Svoboda ženil, byl tady ještě nedostatek zlata. Eva mu tenkrát pomohla sehnat, jak prstýnky, tak i byt a ještě mu osvědčila svatbu.

Eva vzpomínala na skladatele s tím, že i když jsou na světě jeho nadějní nástupci, Karel byl jen jeden a takové hity už nikdo skládat nebude. Svoboda skládal pro mnoho slavných umělců. Například pro Karla Gotta, Václava Neckáře, Martu Kubišovou nebo Helenu Vondráčkovou.

Pilarová, vzhledem ke svému věku, už příliš nevystupuje. „Kdyby to byl normální koncert, tak se přiznám, že bych zvažovala, jestli to mám risknout. Ale protože je to charita, tak si to nedovolím. Nedovolím si nepřijít. A hlavně, víte, jak by mě pomluvili?“ uvedla zpěvačka s humorem deníku Expres.

Témata: Eva Pilarová