Ostrý útok na Neckáře! Kvůli vystoupení na oslavě inaugurace Miloše Zemana slízl ostrá slova!

Neckář, Václav 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

16. března 2018 15:09 | Aktualizováno: 19. března 2018 2:56

Hudební kritik Jan Rejžek nešetřil zpěváka Václava Neckáře. Tomu vyčetl, že vystupoval na inauguraci prezidenta České republiky. Rejžek je velkým odpůrcem Miloše Zemana a nadává jeho příznivcům.

Jan je známý svými ostrými slovními útoky. Již několikrát se objevil v médiích právě za své chování vůči ostatním. Tentokrát si nemohl odpustit výrok na Václava Neckáře, o kterém řekl, že je bisexuální fízl. Vše zveřejnil na svých sociálních stránkách a zpěváka tato informace velice ranila.

Nedávno svůj ostrý jazyk použil ve výroku proti Zemanovi, podle jeho slov, by měla dávno tahle troska ležet v LDN. „Tak furt marně čekám na pozvánku do Španělského sálu a nic. Tak holt musím večer zas na ten Václavák,“ narážel na inauguraci prezidenta.

Václav Neckář byl velmi šokován jeho výrokem a k celé události se vyjádřil jeho manažer Aleš Trdla. „Vůči vyjádření pana Rejžka v kontextu se včerejším vystoupením Václava Neckáře na Hradě se musím ohradit. Velmi mne to zaskočilo, obzvlášť od něj, od erudovaného hudebního kritika, který jistě velmi dobře ví, co v uměleckém světě právě Vašek Neckář dokázal a čím si prošel. Pan Rejžek je mi lhostejný. Jestli se o někom takhle vyjadřuje, tak to o něm leccos vypovídá,“uvedl Expres.cz. Pravdou je, že zpěvák si prožil v životě své a taková slova by mu mohla psychicky ublížit.

Témata: Václav Neckář