Vánoční přání Ivy Kubelkové: Bylo by fajn, kdyby…

Iva  Kubelková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2020 10:26

Mnozí lidé si k Vánocům přejí hodnotné dary, ale Iva Kubelková je jiná. V první řadě ji trápí to, s čím se celý svět potýká už od jara, tedy koronavirus. Co by chtěla modelka zažít v novém kalendářním roce?

Ivu Kubelkovou známe především jako modelku, ona se však v uplynulých měsících pustila i na hudební dráhu. Jenže kvůli opatřením proti šíření koronaviru zatím nemohla pořádně ukázat, co umí.

Není proto divu, že se tato touha odrazila v jejím vánočním přání. V rozhovoru pro deník Právo přiznala, že její rodina svátky hodně prožívá, především děti je milují. „Letos to asi bude trochu jiné,“ tušila.

„Velmi bych si přála, aby pominul ten čas, kdy lidi nemohou vyjít do divadla nebo na koncert, protože stále hrozí riziko nákazy. Bylo by moc fajn, kdyby se lidi mohli zase normálně bavit,“ vyslovila se známá kráska.

Poslední dny opravdu přinesly jistou naději. Česko totiž v neděli zahájilo očkování proti koronaviru, které představuje šanci na návrat k normálnímu životu, včetně divadelních představení či koncertů.

Témata: Iva Kubelková