Drsné přiznání Lucie Bílé: Strach o život, nemocnice, policie!

Lucie Bílá 17

Autor: Hrušková, stars24.cz

15. března 2018 13:48 | Aktualizováno: 15. března 2018 16:29

Lucie Bílá je bezkonkurenčně jednou z neúspěšnějších zpěvaček České republiky. Její sláva si však vybírá daně. Je to nejenom ztráta soukromí, ale také fanoušci, kteří nechápou, kde jsou hranice. Konkrétně ji pronásledoval jeden z nich celých devět let.

"Devět let mě pronásledoval člověk, který byl tak neomalený a drzý, že u nás zvonil i o Vánocích, na Silvestra nebo třeba v půl páté ráno. Byly to tak nepříjemné situace, že mi třeba házel kartáčky na zuby do poštovní schránky nebo třeba hodil tašku přes plot. Ten mě tak dostával, že jsem byla nepříčetná. Až teprve když byla maminka v nemocnici, celá naše rodina na tom byla hodně špatně a on zase měl své silné období, kdy po mně tvrdě šel, tak jsem vyhledala pomoc," svěřila se Lucie deníku Sedmička.

Zpěvačka prožívala těžké období, kdy se bála o svůj život. Nevěděla čeho všeho je muž schopný. Až po velmi dlouhém čase, kdy přecházela jeho chování, požádala o pomoc policii. Ta celý případ začala vyšetřovat a muž dostal dva roky ústavní léčby. Přiznala, že ještě teď když si na to vzpomene má husí kůži.

Muž obtěžoval zpěvačku i ve chvíli, kdy byla její maminka v nemocnici. V té době to pro Bílou nebylo lehké a dotyčný ještě přidělával starosti. Doufá, že už se situace nebude opakovat a bude mít klid.

Problémy s některými fanoušky jsou v showbyznysu známou věcí, své o tom ví i zpěvák Justin Bieber, který nedávno zavolal policii poté, co se mu již po čtvrté vloupala do domu dotěrná fanynka. Ta za své počínání dostala dlouhý pobyt za mřížemi. Bieber musel kvůli tomu prodat své sídlo a odstěhovat se do hotelu. Doufáme tedy, že celá věc je pro Lucii Bílou vyřešená a nebude muset dělat stejné kroky jako Justin.

Témata: Lucie Bílá