Matěj Ruppert ocenil lékaře. Světlo na konci tunelu je vakcína

Matěj Ruppert 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. prosince 2020 18:11

Zpěvák Matěj Ruppert ocenil práci lékařů během koronavirové pandemie. Sám začal i vidět světlo na konci tunelu, kterým je podle něj vakcína.

"Spousta lidí se také dostala na hranu. Jsou sektory podnikání, které to odnášejí úplně nejvíc. A tím úplně nemyslím kulturu, ale pohostinství, služby a tak dále, kde lidé nevidí světlo na konci tunelu," řekl Českému rozhlasu.

Dodal, že se světlo na konci tunelu začíná objevovat. "A tím je vakcína. Bylo by fajn, kdyby se podařilo objednat jich co nejvíc. A chtěl bych apelovat na posluchače, občany, sousedy a na národ, protože teď je to důležité, abychom se všichni nechali očkovat," míní.

Sám je přesvědčen, že vakcína prošla takovým testováním, že bude bezpečná a až na něj přijde řada, tak se určitě očkovat nechá, stejně jako anglická královna.

"Lékaři jsou ti nejlepší z nás. I když udělají chybu, tak vždy s tím nejlepším vědomím toho, že pomáhají. Celý vědní obor se za posledních 200 let dostal úplně někam jinam, takže je téměř nemožné, aby se stalo něco špatného," dodal.

Témata: Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Matěj Ruppert