Dana Morávková si postupně plní své sny! S čím přišla tentokrát?

Dana Morávková 5

Autor: Hrušková, stars24.cz

16. března 2018 13:26

Dana Morávková zraje jako víno. S jejím věkem přibývají i pracovní příležitosti. O ty nemá herečka nouzi, doslova se hrnou. Svůj úspěch připisuje své rodině, se kterou tráví všechen volný čas.

U herečky je nová jedna věc. Začala moderovat svůj vlastní pořad na televizní stanici Barrandov, kde vede pořad Tenký led. Pořad probíhá ve stylu talkshow. Dana si zve známe osobnosti a probírá s nimi jejich život, jak osobní, tak profesní. 

„Od února mám svůj pořad na TV Barrandov. Jmenuje se Tenký led a témata jsou vážná i nevážná, přesně taková, jaký je život sám. Nazkoušela jsem také nové divadelní představení Kdes to byl(a) v noci v Divadle Bez zábradlí a stále točím. Nejvíc se ale těším na to, až v druhé polovině března představím svou kolekci kabelek Elega by Dana M. pro jaro a léto, a jaké budou reakce zákaznic. Letos se bude poprvé představovat v Třebechovicích pod Orebem, kde se také vyrábí,“svěřila se deníku Sedmička.

I my jsme zvědaví na novou kolekci kabelek, se kterou Dana přijde. Zajímalo by nás ovšem, kde bere Dana na všechno čas? Jak stíhá všechno skloubit dohromady, musí mít snad stroj času. Každopádně je to obdivuhodné. Dana opravdu stíhá spoustu pracovních aktivit. Těšíme se s čím dalším nás překvapí.

Témata: Dana Morávková