Šokující zpráva! Veronika Žilková skončila na kapačkách!

Veronika Žilková 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

14. března 2018 9:31

Veronika šokovala svým příspěvkem na sociální síti, kde zveřejnila fotografii, která ukazuje ruku napíchnutou na kapačku. Všichni fanoušci byli vyděšení a zajímalo je, co se herečce přihodilo.

Herečka posléze prozradila, že fotku zveřejnila z jasného důvodu, chtěla pozdravit všechny, kteří jsou jako ona hospitalizováni a leží v nemocnici. „Fotku jsem dala proto, abych pozdravila a potěšila ostatní, co nejsou doma a smutní v nemocnici, že v tom nejsou sami,“ sdělila deníku Blesk.

Její dcera Agáta Hanychová má teď doma svoji mladší setru na hlídání. K chaosu, o kterém nedávno modelka mluvila, přibylo tedy další dítě do domácnosti. Aby toho nebylo na Agátu málo, onemocněla i malá Kordula chřipkou. Je tedy všem jasné, že dcera Veroniky to teď opravdu nemá lehké.

Veronika dostala pásový opar. Toto onemocnění může být velice nebezpečné, proto je důležité, aby herečka byla v klidovém režimu a pod dohledem lékařů. Onemocnění tohoto typu se nedá předvídat. Virová onemocnění zaútočí většinou na oslabenou imunitu a ta je v zimním počasí naprosto běžná.

Je tedy možné, že Veronika někde nastydla a její oslabené tělo napadl právě tento druh onemocnění. Agáta dále sdělila, že mamince pásový opar zasahuje až na obličej. Určitě tedy neprožívá zrovna příjemné období. My přejeme, aby se co nejdřív uzdravila a vrátila se domů.

Témata: Veronika Žilková