Lela Ceterová se vrátila k Vémolovi: Překvapení za pěkně mastnou částku!

Lela Ceterová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 12:42

Lela Ceterová a Karlos Vémola se po krátkém období, které strávili odděleně, vrátili k sobě. Populárního zápasníka to přišlo pěkně draho. Jak se o svou milou v uplynulých dnech staral?

Během letních prázdnin vyšlo najevo, že se rozpadl vztah známého zápasníka Karlose Vémoly s maminkou jeho dcery Lelou Ceterovou. Údajně kvůli nevěře, ke které došlo jen pár měsíců poté, co holčička přišla na svět.

Teď to vypadá, že je vše zapomenuto. Jak už vás stars24.cz informoval, zdá se, že k sobě opět našli cestu, protože oba sdíleli na svých profilech na sociálních sítích společné fotografie. Čím se pochlubila modelka?

Podle snímků si partneři vyrazili do centra Prahy, konkrétně třeba na Staroměstské náměstí. Z fotky, kterou zveřejnila Ceterová, ovšem vyplývá, že ve středu města navštívili jeden z renomovaných butiků.

„Čekalo tam na mě tohle překvapení,“ ukázala lidem na instagramu tašku od slavné zahraniční značky. S Vémolou navštívili také hotel. „My máme i ve čtyři ráno hlad. Připíjíme na lásku a zdraví,“ dodala Ceterová.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová