Karlos Vémola a Lela Ceterová opět spolu: Zápasník mluví o největší výhře!

Karlos Vémola a Lela Ceterová jsou opět spolu. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. prosince 2020 10:31

Karlos Vémola a Lela Ceterová se před časem rozešli, což bylo překvapivé především s ohledem na to, že se jen krátce před tím stali rodiči. Krátce před Štědrým dnem nejspíš opět našli společnou řeč.

Jak jsme vás informovali během letních prázdnin, vztah zápasníka Karlose Vémoly s maminkou jeho dcery Lelou Ceterovou se tehdy rozpadl kvůli údajně nevěře jen pár měsíců poté, co holčička přišla na svět.

S blížícími se Vánocemi ale nejspíš přišel zázrak v podobě dalšího zvratu, tentokrát pochopitelně k lepšímu. Demonstrují to fotografie na instagramovém profilu fightera, na kterých nechybí Ceterová ani jejich dcera.

Doprovodné komentáře pak hovoří za vše. „Sliby se mají plnit o Vánocích. 5. prosince bylo velké vítězství… ale tohle je moje největší výhra,“ překvapil fanoušky zápasník, který někdy působí dojmem, že nic není víc než MMA.

Vémola s Ceterovou si podle snímků vyrazili na Staroměstské náměstí, prohlédli si zdejší vánoční strom, a to jak zblízka, tak také z výšky z jednoho z domů. Partnerka od něj navíc obdržela opravdu velkou kytici růží.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová