Monika Marešová si sbalila kufry! Odjela pryč bez Leoše!

Leoš Mareš s Monikou Marešovou 11

Autor: Hrušková, stars24.cz

12. března 2018 14:48

Monika je čerstvě vdanou paní. Vypadá to, že už potřebovala dovolenou a odjela s rodinou na Kanáry, podle fotografií na jejích sociálních stránkách si to tam moc užívá. Nezahálí a cvičí i u moře.

Nedávno jsme vám přinesli žhavou novinku o svatbě Leoše Mareše a Moniky Marešové. Monika je vytíženou ženou, která potřebuje také dovolenou. Tu si dopřála se svojí maminkou a odletěla do teplých krajin.

Leoš si své ženy hýčká a k narozeninám jí složil píseň, zda byl i tohle narozeninový dárek nevíme. Víme jediné Leoš Mareš by byl takového daru schopen. Již před čase médiím sdělil, že své tetě koupil k narozeninám luxusní zájezd k moři, protože toho moc v životě neprocestovala. Proč by tedy nedopřál pořádný luxus i své ženě?

Monika ani na dovolené nezahálí a cvičí každý den. Je pověstná svým smyslem pro zdravý životní styl a cvičení. Na svých sociálních sítích zveřejňuje, jak probíhají její tréningy ve fitcentru.

Dovolená pro ní není důvodem k tomu, aby cvičit přestala a chodí každé ráno běhat podél moře. Monika vypadá krásně a to hold není zadarmo. Každý má pod slovem dovolená jinou představu, je ale vidět, že pro Moniku Marešovou není dovolená jen o lenošení. 

Témata: Monika Marešová (dříve Koblížková)