Proroctví Heleny Růžičkové? Nele Boudové poslala vzkaz

Nela Boudová 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

9. března 2018 13:47

Herečka Nela Boudová je matkou dvou synů. Od mala si přála být herečkou a přesně věděla za čím jde, proto když se jí narodily děti doufala, že i ony jednou budou mít stejný sen. Herečka Helena Růžičková jí však poslala po narození druhého syna vzkaz, který sen Nely vyvrátil. Nyní se konečně její proroctví potvrdilo!

První syn Boudové si sice už roli herce vyzkoušel, ani to však v něm nevyvolalo lásku k tomuto řemeslu. Po boku své maminky si zahrál v seriálu Doktoři z Počátků. „To byl na tom pro mě asi ten nejpozitivnější zážitek, že jsme mohli být často spolu. Andrej je typ člověka, který žije ve svém světě a na tak rychlém natáčení se musel probudit a fungovat,“uvedla herečka pro iDnes.cz.

Ačkoliv si myslí, že by byl její syn dobrým hercem, nechce ho do ničeho tlačit. Její první syn má jiné cíle. Již od mala hraje na violoncello a vypadá to, že se bude hře věnovat i v budoucnu jako profesionál.

Její další nadějí byl její druhý syn Dalibor. Ani ten však nevypadá, že by maminku chtěl následovat. Měl také sice pár menších rolí a možnost rozhodnout se, zda chce být hercem, ovšem jeho okouzlil tanec. Jeho maminka herečka Nela Boudová byla nejdřív zaskočena z jeho rozhodnutí. Pak jí ale o to víc šokovala vzpomínka na vzkaz, který jí po narození druhého chlapce přišel od herečky Heleny Růžičkové.

„Když přišel s tím, že by se tanci chtěl seriózně věnovat, úplně mi zatrnulo. Vzpomněla jsem si totiž na proroctví Helenky Růžičkové, která mi poslala vzkaz, když se Dalibor narodil. Stálo v něm: „Tvůj syn bude výborný tanečník a hlavně velký muž!“ Vypadá to tedy, že Růžičková byla opravdu jasnovidka a že na její slova došlo.

Témata: Nela Boudová Helena Růžičková