Slavné osobnosti si připomínají sametovou revoluci: Co udělali herci ze Slunečné?

seriál Slunečná 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. listopadu 2020 10:01

Svátek 17. listopadu pochopitelně prožívají i herci včetně těch, kteří hrají v populárním seriálu Slunečná. Několik z nich vyrazilo na Moravu, kde se zúčastnila velice zajímavá akce.

Během sametové revoluce sehráli svou roli také umělci, především herci. Není proto divu, že si události 17. listopadu 1989 připomíná i dnešní generace. Několik herců ze seriálu Slunečná dokonce s předstihem.

Bára Jánová se totiž stala patronkou chvályhodné akce, při které na Moravě vznikla alej Svobody. Přizvala několik kolegů a společně spojili síly v jednom z týmů, které se podílely na sázení stromů.

„Vzala jsem partu ze Slunečné a nějaké kamarády, aby mi pomohli s alejí Svobody iniciativy Sázíme budoucnost, která si dala za cíl vysadit deset milionů stromů. Mojí osobní výzvou je sto tisíc stromů,“ vysvětlila pořadu ShowTime.

Kteří další herci se akce zúčastnili? Jánová pozvala Denisu Nesvačilovou, Romana Tomeše a Alenu Dolákovou a hned se dohodli, že za rok místo navštíví, aby posoudili, jak se stromkům daří.

Témata: seriál Slunečná Barbora Jánová Denisa Nesvačilová