Hvězda StarDance zuří: Ministerstvu školství poslala pěkně vulgární vzkaz!

Radka Třeštíková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. listopadu 2020 16:10

Spisovatelce Radce Třeštíkové (39) došla trpělivost. Hvězda zatím posledního ročníku taneční show StarDance se nelíbí, že vláda uzavřela školy a že se proto české děti musí učit doma.

„#NASRAT“. Přesně takhle komentovala Třeštíková na sociálních sítích fakt, že se české děti už téměř měsíc musí opět učit doma. Školy jsou dočasně zavřené kvůli epidemii koronaviru. Sice se měly původně opět otevřít už 2.listopadu, kvůli špatné epidemiologické situaci však vláda rozhodla, že děti dál zůstanou doma.

Soutěžící desáté řady StarDance a manželka fotografa Tomáše Třeštíka, má doma dvě malé děti, a tak se jí tento problém přímo dotýká. A ze současné situace rozhodně nadšená není!

„Tolik k MŠMT a jeho dosavadnímu řešení stávající situace týkající se vzdělávání našich dětí stylem padajícího hovna, jehož výsledkem jsou už naprosto vyčerpaní rodiče (z nichž někteří jsou navíc i zdravotníci), vyčerpaní pedagogové (z nichž někteří jsou navíc i rodiče) a děti bez sociálního kontaktu věčně přilepené k počítači, protože jim nic jiného ani nezbývá. Co bude dál?“ zajímá spisovatelku Třeštíkovou.

A jak se zdá, není zdaleka jediná známá žena, kterou tahle otázka trápí. „Souhlas,“ podpořila ji na instagramu někdejší moderátorka Zuzana Belohorcová. „Kde to mám podepsat?????!!!!!“ zajímá se moderátorka, herečka a trojnásobná maminka Michaela Maurerová,

Témata: Radka Třeštíková Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) ministerstvo školství Školství