Andrea Verešová je pořád dechberoucí kočka! Jaké je její tajemství krásy?

Andrea Verešová 11

Autor: Hrušková, stars24.cz

7. března 2018 12:59 | Aktualizováno: 7. března 2018 20:23

Andrea vyznává zdravý životní styl. To, že to funguje dokazuje to jak skvěle vypadá. Na modelce vůbec není znát její věk a dokonce má postavu, kterou by jí mohly závidět dvacetileté dívky.

Kromě zdravé stravy, kterou Verešová ukazuje na svých sociálních sítích, se věnuje hodně sportu. Mimo posilování, hodně lyžuje a tráví proto zimu většinou na sjezdovkách. Její lyžařský um je všem známý. Každoroční účast na společenské akci ve Špindlerově mlýně dokazuje, že je modelka opravdovou milovnicí zimních sportů.

Snaží se také ke sportu vést své dvě děti Vannesku a Daniela, kteří rovněž milují hory, závodí na snowboardech a vyhráli ne jeden závod. Možná se i oni jednou budou účastnit zimních olympijských her v této disciplíně a půjdou ve stopách naší zlaté vítězky Ester Ledecké.

Andrea Verešová však nechtěla být modelkou vždy. Vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a chtěla se stát úspěšnou právničkou. V roce 1999 vyhrála titul Miss Slovensko a tam se odstartovala její nynější kariéra. Do povědomí se Andrea dostala nejen svojí krásou, ale také vztahem s úspěšným sportovcem Jaromírem Jágrem, s kterým byla řadu let.

Modelka má i přes její úspěšnou kariéru jako hlavní prioritu právě svojí rodinu, kterou založila s právníkem Danielem Volopichem. Kvůli své rodině odmítla také lukrativní pracovní příležitosti v zahraničí jako roli Heleny Trojské po boku Brada Pitta nebo práci pro prestižní značku spodního prádla Victoria´s Secret. Podle slov Andrei si nedokázala představit odloučení od svého manžela a rodiny.

I tak ale Verešová nemá o práci nouzi. Je tváří prestižních značek a její modelingová kariéra ještě zdaleka nekončí. Andrea vypadá čím dál tím líp a dokonce i jednou přiznala, že když se dívá na staré fotografie, nechápe, že tak mohla vypadat. Vše připisuje životnímu stylu a musíme uznat že stále vypadá jako holčička.

Témata: Andrea Verešová